MODERNA DISTRIBUCIJA I MALOPRODAJA

Reč direktora

Distribucija

Kompanija GRANDEX dokazuje  da uspešno poslovanje može da se gradi samo uz jasan poslovni fokus i privrženost kvalitetu kao osnovnom kriterijumu, kako u organizaciji, tako i u stvaranju poslovnog portfolija. Naša organizacija je mala, ali je veoma iskusna i kompetentna u tekstilnoj industriji i trgovini. Naš razvoj temeljimo na visokim kriterijumima i želji da postignemo uspeh sa svakim brendom koga donosimo na tržište. Nastupamo polako, sigurnim koracima, uz glavni interes da naši kupci prepoznaju  kvalitet, identitet, stil i tradiciju proizvoda koje prodajemo i poklone nam svoje poverenje na dugi rok.  

Katarina Džodžo, osnivač i direktor

Od  osnivanja 2002.godine naš glavni kriterijum u izboru proizvođača i robnih marki za distribuciju na tržištu Srbije je KVALITET.  Skoro 10 godina stvaramo  prodajni portfolio sačinjen od proizvoda renomiranih nemačkih proizvođača: FALKE, JULIA BERGOVICH, ROECKL, FRAAS, SASSAMODE i ANITA. Fokusirani smo na prodaju modne trikotaže, aksesorijala: čarapa, rukavica, šalova i marama, kapa i šešira, veša i specijalizovanih programa za trudnice i žene operisane na dojci.  Distribuciju organizujemo preko partnera i poznatih retailera, kao i kroz sopstvene multibrend prodavnice.

Prisna veza sa kupcima je naš imperativ. Zato Vas u našim prodavnicama čeka ljubazan, dobro obučen i predusretjiv personal, kompletan asortiman proizvoda koje distribuiramo i prijatan i topao ambijent. Naše prodavnice su male i šarmantne i smeštene su na različitim lokacijama u Beogradu. Trudimo se da lojalnost kupaca gradimo kroz jedinstven identitet i stil, prepoznatljivost i udobnost.

Maloprodaja

Kontakt

G R A N D E X d.o.o

 

Miloja Zakića 29
Beograd, 11000
info@grandex.rs
Tel +381 11 33 48 123

Firme koje imaju maloprodajne objekte i koje su zainteresovane za prodaju proizvoda robnih marki koje distribuira naša kompanija za kontakt mogu koristiti ovaj formular:

Za potencijalne partnere:

Pratite nas:

  • c-facebook